Rendszerüzenet

Nyáresti kulturális programok Hajdúszoboszlón

Esemény időpontja
Kezdés: 2020.07.01. 18:00
Befejezés: 2020.08.31. 20:00
Szervező
Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár
Helyszín
Strand főbejárata
Cím:Magyarország, 4200 Hajdúszoboszló Szent István park 1.

Nyáresti kulturális programok Hajdúszoboszlón
60 nap több mint 300 program

Hajdúszoboszló Város Önkormányzata kiemelt jelentőségűnek tartja, hogy a nyári időszakban városunk minél színesebb programkínálattal várja a hozzánk érkező vendégeket és kedveskedjen városunk lakóinak.
Az Önkormányzat és a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében a helyi civil szervezetek, kulturális, sport közösségek és intézmények közreműködésével egy olyan programsorozatot sikerült összeállítani, amely városunk utcáin, terein nap, mint nap változatos élményt kínál.

Önkormányzatunk felhívására közel 40 civil szervezet, helyi művészeti és alkotó közösség, művészeti intézmény mozdult meg, és 60 napra több mint 300 attrakcióval jelentkezett.

A nyáresti programok 2020. július 1-je és augusztus 31-e között hat helyszínen, a város főterén és a Hungarospa fürdőkomplexum közelében zajlanak a koraesti órákban:

- Hősök tere - Bocskai lovas szobor
- Harangház
- Gyógyfürdő bejárata
- Tourinform Iroda
- Strand főbejárata
- Szent István park

A tervezett programok között népi- és modern táncok, népzene, klasszikus és modern zenei előadások, hagyományőrzők, kézműves bemutató, irodalmi könyvajánló, látványos sportprogramok, kóstolóval egybekötött gasztronómiai bemutatók, térségünk kincseinek bemutatója, szabadtéri mozi, történelmi játszótér nyújt élményekben gazdag kikapcsolódást a családok számára. A szabadtéri színpadon koncertek és színházi előadások is színesítik a nyári programokat.

Európa legnagyobb fürdővárosában pezsgő nyári hangulattal várjuk a Hajdúszoboszlón pihenni és szórakozni vágyó vendégeket és a helyi lakosokat.